Fotografering - Brudpar

Fotograf Björn Gustavsson har jobbat som fotograf och allt annat som rör yrket i hela sitt yrkesverksamma liv. Med den stora erfarenhet och det stora intresset för sitt yrke och det hantverk som hör till vet vi på Stens Foto hur också Ni ska bli nöjda kunder hos oss.

Vi fotograferar i vår studio eller på plats. Vi kan erbjuda vackra platser i vår närhet när det gäller utebilder och som brudparen uppskattar mycket. Att fotografera i reportagestil "lifestyle" är något vi också utför. Vi följer brudparet hela dagen eller delar därav. Från förberedelsen på morgonen, vigseln fram till festen.

Vad kostar det då att bli förevigade hos oss. Det är näst intill omöjligt att presentera prisuppgifter innan vi vet vad just Ni vill ha, som t.ex. utebilder, svartvit, album m.m. Ring oss så vi kan prata igenom Era funderingar och önskemål. Gör ett besök hos oss så får vi presentera vad just vi har att erbjuda och låt oss inspirera Er, det kostar inget. Vi har fotografering exklusiv där vi tillsammans går igenom vad som önskas och efter det får Ni en offert på hela paketet. Vi har också standardfotograferingar och även budgetvarianter för dem som söker det mycket enkla.

Vi fotograferar i alla stilar som klassiskt, elegant modern till den mer lekfulla. Men vi vill att det ändå ska se stilfullt och seriöst ut så man ska inte gå över gränsen åt något håll. Många säger att de vill se avspända ut men en klassisk bild betyder ju inte att den måste se spänd ut för det, utan stilfullt och elegant. Att posera människor är en stor konst och det får man av erfarenhet. Att få en härlig blandning av dessa stilar är något som vi gärna eftersträvar, ett snyggt och seriöst helhetsintryck.

Det är ju bara en gång man gifter sig och det ska man verkligen vara noga med att föreviga för framtiden. Anlita därför alltid en professionell porträttfotograf, det är inte värt att chansa på så viktiga bilder.

Farbror Nisse kanske har en fin kamera men det är inte kameran som gör dig till en duktig fotograf, det handlar om så mycket mer. Även om man kan se bilden direkt i kameran idag så är det inte en garanti för en lyckad bild. Farbror Nisse är ett utmärkt komplement men han kan absolut inte ersätta de bilder som Ni får hos en professionell porträttfotograf. Varje år får vi många samtal och besök från helt förtvivlade brudpar som inte fått några riktiga bilder av sin stora dag.

Vi skriver alltid ett bokningsavtal med Er när Ni beställer tiden för fotograferingen, allt för att det inte ska ske några misstag. Samtidigt pratar vi igenom Era önskemål och svarar på frågor och visar vad vi har att erbjuda. Har vi glömt något här så är det bara att fråga. Tänk på att det är ytterst viktigt att Ni håller avtalad tid för det finns många som kanske ska förevigas just denna dag.

Vi hoppas att vi har övertygat Er om att det är just vi som ska få hjälpa Er att bli förevigade. Vänta inte för länge med att beställa Er tid för de flesta är ute i mycket god tid.

 

 

 

 

 

 

Morgongåva

Det blir mer och mer populärt för varje år. Det är oftast bruden som önskar ge sin man en speciell morgongåva med bilder av sig själv som är fotograferade ett tag före bröllopet. Oftast är bilderna vackert sensuella och lätt avklädda. Bilderna kan också vara av en helt annan karaktär. Det kan avspegla ditt yrke, din makes yrke eller hobby etc. Det finns med andra ord hur mycket idéer som helst här, prata med oss. Kan fotograferas i studio eller på annan plats. Givetvis är dessa bilder inget vi skyltar med om Ni inte samtycker till det.

© Copyright Stens Foto AB Fotograf Björn Gustavsson - Fotografirätten förbehålles fotografen. All text och alla bilder på denna hemsida, är fotografens egendom och får därmed ej kopieras, spridas, användas eller ändras på. De får ej heller på annat sätt utnyttjas utan fotografens tillåtelse.