Fotografering - Modell

 

Vi jobbar mycket med modellfotografering och har stor erfarenhet av vilka bilder som behövs för att du ska ha en möjlighet att slå dig fram i modellvärlden. När du ska söka jobb som modell finns det en sak som är oerhört viktigt och det är att ha bilder att presentera som är professionella, det går inte att komma med bilder som du själv tagit hemma i sovrummet. Det är bilderna som ska sälja dig som modell så sträva alltid efter största möjliga kvalité och kunnande.

Vi jobbar med nybörjare till professionella modeller. Du kanske bara behöver uppdatera din portfolio eller kanske göra en helt ny.

En sak är säker, du behöver en portfolio för kunna visa upp vad du går för och hur du blir på bild. Vi förmedlar modeller till av oss seriösa uppdragsgivare och vi använder oss av modeller i våra reklamfotograferingar. Det finns väldigt mycket funderingar och frågor inom detta, men är du intresserad så ska du inte tveka att kontakta oss så pratar vi igenom allt du bör veta och svarar på alla dina frågor.

Du kanske undrar om du passar som modell, du är väldigt intresserad men vet inte om du har det som krävs. Då kan du göra en modellfotografering och känna av om detta är något för dig och sedan med fotografen utvärdera om du har det som krävs. Problemet är nog i många fall att man inte vågar ta steget och testa, något man nog kan ångra i framtiden. Det finns modeller i alla former och alla behöver inte ha de professionella måtten.

© Copyright Stens Foto AB Fotograf Björn Gustavsson - Fotografirätten förbehålles fotografen. All text och alla bilder på denna hemsida, är fotografens egendom och får därmed ej kopieras, spridas, användas eller ändras på. De får ej heller på annat sätt utnyttjas utan fotografens tillåtelse.